0523-480 90

Skönhetsbehandlingar

Hos oss på Brastad Tandvård kan du ta hand om mer än bara dina tänder. Vi kan också erbjuda skönhetsbehandlingar som utförs av vår leg. tandhygienist/skönhetsterapeut Ida Dunert.


Ida är utbildad skönhetsterapeut med inrikting i hudvård. Tillsammans med sin medicinska utbildning som legitimerad tandhygienist har hon den kunskapen som krävs för att på ett säkert sätt ta hand om din hud. Hos oss kan du känna dig trygg med att din behandling utförs på korrekt vis.

Nedan kan du läsa om de skönhetsbehandlingar som vi erbjuder. Vi jobbar både med enklare och mer avancerade behandlingar med fokus på synliga resultat. 


Ekologisk ansiktsbehandling


Unna dig en stunds avkoppling samtidigt som vi tar hand om din hud.

Vi arbetar endast med ekologiska och naturliga produkter med hög kvalitet som väljs ut för just din hudtyp. En del av proukterna vi använder är mer intensiva än de som man kan köpa i handeln. En ansiktsbehandling hos oss är med andra ord mer än bara en lugn stund i vardagen, det är en effektiv vårdande behandling för din hud. Vi kan ge dig råd om hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt och vi kan också rekommendera dig specifika produkter om så önskas. 


Efter din behandling får du med prov på några av de proukter vi använt.


Se priser och läs mer här  


Microneedling


Microneedling är en avancerad behandling som ökar hudens kollagentillväxt och "förnyar" huden. Enkelt uttryckt orsakar behandlingen en liten kontrollerad skada i huden med hjälp av små sterila nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar då producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Behandlingen är speciellt bra för dig med fina linjer, acneärr och pigmenteringar. Vi behandlar även ärr och bristningar på övriga kroppen.


Se priser och läs mer här


Ögonbrynstatuering - Microblading & Microshading

Ögonbrynstatuering passar dig som vill ha mer ifyllda bryn, som känner att det saknas strån och vill ha mer definierade ögonbryn. 

Tekniken vi använder kallas för "microblading"  och "microshading" och då används inte tatueringsmaskin utan ett manuellt verktyg som liknar en penna, där man ristar in ett strå i taget i huden och fyller med färg och detta skapar ett mycket naturtroget resultat.


Se priser och läs mer här

Plasmapen


Plasmapen är en icke-kirurgisk och icke-invasiv behandling som krymper och stramar åt överflödig hud, reducerar rynkor och mycket mer med hjälp av små elektrostatiska impulser. Samtidigt som huden stramas åt så stimulerar impulserna ävens hudens kollagenproduktion. 


Med Plasmapen kan vi behandla:

  •  Rynkor
  •  Hängig hud (ex på halsen, i ansiktet och runt ögonen)
  •  Ögonbrynslyft
  •  Ta bort sol/åldersfläckar
  •  Bleka mindre tatueringar
  •  Ärr och bristningar (även acneärr)
  •  Läppförstoring med ett s k "Läpplyft"


Klicka här för att se priser och läsa mer om Plasmapenbehandling