0523-480 90

Plasmapen


Plasmapen är en icke-kirurgisk behandling som krymper och stramar åt överflödig hud, reducerar rynkor och mycket mer med hjälp av små elektrostatiska impulser som skapar en ljusbåge som träffar hudens översta skikt. Samtidigt som huden stramas åt så stimulerar impulserna ävens hudens kollagenproduktion. 


Med Plasmapen kan vi behandla:

  •  Rynkor 
  •  Hängig hud (i ansiktet och runt ögonen)
  •  Ta bort sol/åldersfläckar
  •  Bleka små tatueringar
  •  Ärr och bristningar (även acneärr)


Vid en behandling med plasmapen skapar man ett prickmönster som får huden att dra ihop sig. Av de små prickarna bildas det skorpor som det är mycket viktigt att man inte pillar på, de ska lossna av sig själv! Man ser en omedelbar förbättring vid behandlingen och det färdiga resultatet syns efter ca 2-3 månader. De små skorporna har lossnat efter ca 7-10 dagar och efter kan huden vara något röd i ett par veckor (går då bra att täcka med smink). Återbesök görs efter ca 8-12 veckor. Minst 2-3 behandlingar är rekommenderat. Resultatet är permanent men din hy kommer fortsätta att åldras som vanligt vilket innebär att i framtiden kan nya ålderstecken uppstå.


För att få ett så bra resultat som möjligt så är det viktigt att man följer våra rekommendationer om eftervård. Om man har en sjukdom eller äter mediciner så är det viktigt att vi får veta detta innan behandlingen. Pga risken för hyperpigmentering om man har en mörk hudton, så kan vi inte rekommendera behandling i sådant fall. Efter behandling runt ögonen så kan man bli mycket svullen och därför rekommenderar vi inte att man bär linser på behandlingsdagen och tills att svullnaden gått ner. Svullnaden brukar gå ner efter 2-3 dagar. Man ska inte använda krämer, smink, bada eller basta tills att skorporna fallit av.

FÖRE och EFTER Plasmapen

Behandling av tatueringar

Plasmapen används även för att bleka små tatueringar på max 3 x 3 cm eller enklare texter/symboler. Resultatet är individuellt och beror på flera faktorer, bl a. kvaliteten på tatueringen. Vi kan därför inte garantera att det går att få bort tatueringen helt och hållet och man skall vara medveten om att det finns en risk för ärrbildning. Oftast behövs flera behandlingar med minst 3-6 månaders mellanrum för att uppnå ett önskat resultat. 

Pris per område och besök: Ytterligare område som behandlas vid samma tillfälle kan läggas till med ett prisavdrag på 20% på det totala priset. Områden som är lämpliga att kombinera disskuterar vi under din konsultation. Vi behandlar ej både övre och undre ögonlock samtidigt.


Inför behandling med Plasmapen så vill vi att du kommer på en konsultation för att vi ska kunna säkerställa dina önskemål och förväntingar på behandlingen. I vissa fall går det även bra genomföra konsultation via mejl. Konsultationen är kostnadsfri.


Över eller under ögonen...........................................................................2395:-


Kråksparkar.............................................................................................1995:-


Rynkor runt munnen..............................................................................1995:-


Panna.......................................................................................................1995:-


Nasiolabinalveck.....................................................................................1995:-


Marionettlinjer........................................................................................1995:-


Ärr.......................................................................................................från 690:-


Pigmentsfläckar, skintags och liknande .....................................från 690:-


Bristningar.........................................................................................från 690:-


Behandling av tatuering............................................................................1500:-


Ring eller mejla oss för att boka din tid. En konsultation kan även bokas via vår onlinebokning och är kostnadsfri tillsvidare.


Det går även bra att göra en konsultation via mejl. Skicka bild och förfrågan till info@brastadtandvard.se