0523-480 90

På Brastad Tandvård följer vi nationella och regionala riktlinjer och rekommendationer kring smittskydd och uppdaterar oss kontinuerligt med information från Folkhälsomyndigheten gällande coronaviruset. För oss är våra patienters och medarbetares hälsa, välmående och säkerhet vår högsta prioritet. Inom tandvården är arbetet med smittorisker inget nytt, det är en del av vårt dagliga arbete och har alltid varit. 


Besök oss inte om du är sjuk

Känner du dig förkyld, har hosta eller feber så ska du inte besöka vår klinik. Om du har tid hos oss kan du boka om din tid genom att ringa kliniken eller genom vår bokningssida - länk till bokningssidan.


OBS! Vi tillåter endast personer som har en bokad tid att vistas på kliniken, alternativt får max EN anhörig följa med vid behov.


På kliniken jobbar vi aktivt med att förhindra smittspridningen genom att bland annat:

• Ge tydlig information till våra patienter om vilka rekommendationer och riktlinjer som gäller.
• Säkerställa att alla leverantörer som besöker våra kliniker uppfyller våra riktlinjer.
• Vi utför regelbunden desinfektion av ytor såsom dörrhandtag, receptionsdiskar mm.
• Vi har tillfälligt tagit bort tidningar och reklammaterial i väntrummet.

• Sittplatser i väntrummet står inte bredvid varandra.
• Vi bjuder för tillfället inte på kaffe eller dylikt i väntrummet.
• Vi erbjuder munskydd till våra patienter som ej har ett eget att använda när de vistas i våra lokaler. Personer över 15 år behöver ej använda munskydd.Brastad Tandvård följer smittoutvecklingen och rekommendationer som ges från Folkhälsomyndigheten för att förhindra spridning av covid-19. Har du frågor om coronaviruset kan du kontakta 113 13. Du kan också läsa mer på följande sidor:


1177.se

folkhalsomyndigheten.se
krisinformation.se
sosalarm.se